THUISVEILIGHEID

Uw huis is hoogstwaarschijnlijk de plaats waar uw kind ernstig gewond zal raken door een ongeluk met schoonmaakproducten, insectenwerende middelen, medicijnen, of scherpe voorwerpen zoals messen en gereedschap. Het is absoluut noodzakelijk dat u met uw kinderen praat over de gevaren in uw huis. Stel uw kinderen voor aan Geert Gevaar en vertel ze zorgvuldig dat alles met de Geert Gevaar-sticker niet is aan te raken, te openen, te proeven, te drinken of te spelen. Geert Gevaar is "SLECHT" en alles met de Geert Gevaar-sticker mag alleen door volwassenen worden aangeraakt.

DOOR DE OGEN VAN UW KIND

Er zijn veel dingen in huis die een gevaar voor uw kind kunnen vormen waar een veiligheidssticker niet helpt. Voorzichtig nadenken over je huis door de ogen van je kind is een goede manier om de veiligheid te verbeteren. Trappen, heet water (kraan), stopcontacten en scherpe hoeken of salontafels veroorzaken veel voorkomende verwondingen bij kinderen. Ga op je handen en knieën zitten en neem even de tijd om je huis te verkennen vanaf kniehoogte. Kijk naar alles wat een gevaar kan vormen binnen het bereik van uw kind en breng - indien nodig - wijzigingen aan.

COMMUNICATIE LOONT

Nadat je met je kind over Geert Gevaar hebt gesproken, is het tijd om naar de website te gaan en de GRATIS online quiz te spelen. De vragen zijn heel elementair, maar u kunt een idee krijgen of uw kind het idee van thuisveiligheid en de Geert Gevaar-sticker begrijpt. Ga samen met je kind zitten en speel de quiz zo vaak als nodig is, zodat je vertrouwen hebt in het vermogen van je kind om Geert Gevaar te herkennen. Je zult je veiliger voelen, je kind zal gevaren herkennen, en je kind zal trots zijn zodra het gepersonaliseerde Geert Gevaar diploma is aangekomen!

DISCLAIMER

Het Geert Gevaar veiligheidsstickersysteem is een eenvoudige manier om uw kind te leren over thuisveiligheid. De Geert Gevaar veiligheidssticker is een optisch afschrikmiddel voor kinderen, maar mag absoluut niet worden gebruikt of op enigerlei wijze worden beschouwd als een veiligheidsgarantie. Ongevallen blijven gebeuren met nieuwsgierige kinderen, met of zonder een veiligheidssticker. NOYA Worldwide Media B.V. aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor enige vorm van lichamelijk letsel, ongevallen, letsel, brandwonden, vergiftiging of overlijden wanneer dergelijke incidenten zich voordoen en de veiligheidssticker wordt gebruikt in combinatie met enig product van welke aard dan ook. Door vrijwillig de veiligheidssticker te gebruiken, ontslaat u NOYA Worldwide Media B.V. voor onbepaalde tijd van enige wettelijke verantwoordelijkheid of schade.